Svěřenci trenéra Romana Häuslera si totiž domů odvezli potupných sedm branek. „Musím přiznat, že je to zbytečně krutá porážka,“ litoval rumburský kouč.

Ten měl problémy se sestavou. „Nemohl hrát vyloučený stoper Honců, při rozcvičce se zranil brankář Bednář. A po deseti minutách zase Šott. Ale nechceme se na to vymlouvat,“ zdůraznil.

Rumburk neodehrál špatný poločas, přesto ztrácel dvě branky. „Selhali jsme ve finální fázi. Hodně situací jsme vyřešili špatně,“ zlobil se.

Po změně stran byli hosté aktivnější, vaz jim ale srazila třetí branka. „Po našem rohovém kopu ztratil míč Čuda. Lovosice podnikly rychlý brejk a Marčaník se štěstím skóroval. Od této situace hráči zcela odpadli,“ kroutil hlavou.

Rumburk si tak na své konto připsal další divoký výsledek. „Lovosice jsou nejlepším týmem, se kterým jsme zatím hráli. My chceme pořád útočit. I proto z toho byla tak vysoká porážka,“ dodal Häusler.

ASK Lovosice – FK Rumburk 7:0 (2:0)

B: Marčaník 4, Lenrt, Vochomůrka, Klug. R: Svoboda. ŽK: 1:0. Diváci: 40.

Rumburk: Krajčovič – Trégr, Pokorný, Chlan, Demeter – Čuda (70. Macko), Dinh, Šott (15. Hrdlička), Šebora – Chlada, Šolín