Pro tým, který bojuje s Modrou o první místo v I.A třídě je to logicky ztráta. „Musím říct, že jsem z utkání hodně zklamaný. A to jak z výsledku, tak i z předvedené hry. A také přístupu do utkání některých hráčů," zlobil se trenér Jílového Ondřej Barilla.

I přes tyto neduhy měli hosté herně navrch. V koncovce ale vyhořeli, domácí navíc podržel dobře chytající Patrik Podolský. „Bylo to jen o první brance, ale žádnou z řady šancí jsme bohužel neproměnili. Naše zakončení bylo trestuhodné a laxní," kroutil hlavou.

Nadšeně bojující Duchcov dovedl zápas do penalt, tam mělo Jílové více štěstí. Na první Modrou ale nabralo jednobodovou ztrátu.

„Chyběla mně větší vůle po vítězství a výběr místa ve vápně soupeře. Myslím, že Duchcov nám příkladně ukázal, jak se bojuje o každý balon a ten bodík urval zaslouženě. Pro nás je to poučení do dalších utkání," dodal Barilla.

FK Duchcov – FK Jílové 0:0 – na PK 2:4

R: Bretschneider. ŽK: 4:2, 120 diváků.

Jílové: Vosecký – Mir. Horyna (46. Červenka), Kořínek, Michalec (46. Rangl), Vait – Kurty, Čermák, Feledi, Kudrna (46. Kolář)-Just, Bílek.