Ve čtyřčlenné skupině, kde měli velmi silnou společnost, skončili s jedním bodem na posledním místě. „Hlavně v prvním poločase jsme byli schopni se soupeřem držet tempo," pochvaloval si po bezbrankové půli trenér Zdenko Frťala.

Bezbrankový stav zlomil v 64. minutě Vukadinovič, v závěru pak Varnsdorf inkasoval ještě dvakrát. Na 2:0 dával Nečas, gólový účet pak uzavřel opět Vukadinovič.

„Boleslav má velkou kvalitu, góly vyústily z velké převahy, vítězství soupeře bylo určitě zasloužené. Ale poslední dva góly padly v situaci, kdy se nám jeden hráč zranil. Pro nás to byl v přípravě další výborný soupeř, který nám ukázal, kolik práce nás ještě čeká," dodal na závěr varnsdorfský kouč.

„Od začátku zimní přípravy za sebou máme tři nejtěžší utkání, které jsou v průběžném plánu přípravy. Takovéto zápasy jsou cenným zdrojem zkušeností pro každého z nás. Mužstvo se profiluje na jarní část sezóny a je v plné kondiční přípravě," nechal se slyšet varnsdorfský stoper Jan Neuberg.

FK Mladá Boleslav – FK Varnsdorf 1:0 (0:0)
B: 64. a 87. Vukadinovič, 85. Nečas. R: Franěk – Kříž, Poživil. Diváci: 210.
Varnsdorf: Samoel – Cennerazzo (46. Štěpánek), Neuberg, Zbrožek, Knejzlík – Bílek (46. Novotný), Kozma (46. Zieris) – Rudnytskyy, Durděvič (46. Čurgali), Dordič (46. Švantner) – Fotr (46. Kavka).