Hodně krutou a vysokou porážku si přivezl Benešov z Trmic. Tým od Ploučnice si z Ústecka odvezl sedm branek.

„Byla to pro nás velmi krutá porážka. Po zápase nám to říkal i trenér Trmic, že jsme si tolik gólů nezasloužili," kroutil hlavou hrající asistent hostujícího trenéra Radim Kolář.

Do zápasu lépe vstoupily Trmice, které si brzy vytvořily dvoubrankový náskok. „Byly to hloupé góly. Nejprve jsme nepohlídali standardní situaci a nabíhající hráče na přední tyči. U toho druhého zase náš obránce neodkopl míč. Ale jinak jsme byli lepší," měl jasno Kolář. S tím souhlasil i domácí kouč Pavel Čapoun. „Až do 25. minuty jsme soupeře přehrávali, jenže pak kluci přestali hrát a najednou měli šance i hosté. Nejprve nastřelili tyč a poté neproměnili únik na gólmana. V kabině jsem musel o přestávce hodně zvýšit hlas. Kluci si asi mysleli, že se to dohraje samo," zlobil se trmický lodivod.

O osudu utkání rozhodl úvod druhého poločasu. V rozmezí šesti minut se postupně trefil Smítka, Pokorný a Greé a na hřišti nebylo co řešit. „Kluci odpadli a utkání se dohrávalo. V závěru pak Dominik Mottl jen korigoval vysokou porážku," podotkl Kolář.

Trmice se po další vysoké výhře vyšvihly do čela I.B třídy. „Začátek sezony se nám vydařil, máme šest bodů. Teď nás ale čekají dva těžké zápasy v Chuderově a Malšovicích a kluci si nesmí myslet, že to půjde samo. Musíme krotit euforii," má jasno Pavel Čapoun.

MSK Trmice – MSK Benešov n. Pl. 7:1 (2:0)

Branky: 8., 53. a 70. Pokorný, 23. a 49. Smítka, 55. Greé, 63. Melichar – 83. Mottl. R: Ludvík. ŽK: Tadlánek – Pařízek, Kropáč. Diváci: 50.

Benešov: Minařík – Kropáč, Pařízek, Knespl, Staněk – Jäger, Ondrejkovič (55. Kalakur), Mottl, Krédl (85. Kusý) – Dan. Marek (76. Sihelník), Dom. Marek.