Slavnostní otevírání kabin, fotbalové turnaje, ale také oslavy výročí založení klubů. Všechny níže zmíněné akce se konají v sobotu 25. července.

Vilémov

Fotbalový stadion ve Vilémově bude hostit Mezinárodní turnaj mladých nadějí o pohár FK a Schrödingerova institutu. Na place by se mělo objevit hned třináct týmů: Neštěmice, Vilémov A a B, Langburgersdorf, Čelákovice, Velký Šenov, Rumburk, Dolní Poustevna, Slavoj Žatec, SK Děčín, Šluknov a FAPV Děčín A a B. Vše začíná od 9.00.

Šluknov

Na fotbalovém hřišti ve Šluknově proběhne 10. ročník Memoriálu S. Novotného. Klání v kopané začíná již od 9.00.

Rumburk

Rumburský fotbalový trávník bude hostit 10. ročník turnaje starých gard „ O Pohár Mirka Hubeného a Milana Jirouta". Účastníci jsou SG Rumburk, Varnsdorf, Teplice a Jablonec nad Nisou. Začátek turnaje je v 9.15, kdy se hraje první zápas mezi Rumburkem a Jabloncem.

Česká Kamenice

FK Česká Kamenice pořádá od 10.00 na tamním fotbalovém hřišti Memoriál Václava Marýzka pod názvem „Venca Cup."

Starý Šachov

Ve Starém Šachově se bude slavit. Místní oddíl kopané slaví 50 let od založení klubu. Vše začíná na hřišti už od 12.00. V plánu jsou dva fotbalové zápasy, taneční vystoupení, mažoretky a zakončením bude taneční zábava s děčínskou kapelou U-Style. Chybět nebude ani ohňostroj.

Dolní Habartice

TJ Dolní Habartice slaví 40 let od založení fotbalového klubu. Sportovní odpoledne začíná ve 13.00. Návštěvníci si budou mít možnost popovídat, nechat se vyfotografovat s hráči, kteří oblékali habartický dres v 80. a 90. letech minulého století. V 15.00 se uskuteční přátelské utkání TJ Dolní Habartice - FK Teplice stará garda. Vstupné činí 40 Kč. Občerstvení zajištěno.

Děčín

TJ Union Děčín zve bývalé i stávající členy a širokou veřejnost na oslavy 70. výročí od založení klubu. Oslavy se uskuteční na fotbalovém stadionu a v kuželně TJ Union Děčín v Bynově.
Program:
10.00 slavnostní zahájené provozu nových fotbalových kabin
10.00 – 12.00 fotbalový turnaj Memoriál Rudolfa Padevěta pro seniorská mužstva.
13.00 -14.00 Program pro bývalé i stávající členy klubu v nových kabinách
13.00 – 20.00 Program pro širokou veřejnost v areálu fotbalového hřiště i v kuželně.

Můžete se těšit na ukázky fotbalu, kuželek, paintballu, vystoupení mažoretek, živou hudbu a dobré jídlo. Všechny sporty si můžete zahrát a v rámci programu bude možné si prohlédnout tamní sportoviště i zázemí.