Hosté přijeli na půdu druhého celku tabulky s nekompletním kádrem. „Ale na to nemůžeme vymlouvat," razantně tvrdil trenér Pavel Mokráček. Přesto Česká Kamenice držela krok a v poločase prohrávala nejtěsnějším rozdílem. „Domácí mají velkou sílu a kvalitu. Podle mne patří do krajského přeboru. Je to vlastně taková rezerva Roudnice nad Labem. Hrobce více drželi míč a měli více šancí, dvakrát nás podržel Dubský. Domácím jsme podle mého názoru zdatně sekundovali," směle pravil Mokráček.

Hosté inkasovali po vlastní chybě. Po změně stran se pokračovalo ve stejném rytmu. Zhruba čtvrt hodiny před koncem Hrobce udeřily podruhé 
a České Kamenici pak přibalily na cestu domů další dva dárečky. „Domácí chtějí dávat branky i v posledních minutách, jsou hodně hladoví. Bohužel jsme na ně neměli 
a zaslouženě jsme tady prohráli," upřímně dodal českokamenický lodivod.

Nováček se po sympatickém úvodu trochu propadl tabulkou, nyní okupuje páté místo. V dalším kole se Česká Kamenice představí na hřišti osmých Srbic.

TJ HROBCE - ČESKÁ KAMENICE 4:0 (1:0)

Branky: Satran 2, Brožík, Slavíček. ŽK: 2:3. Diváci: 50.

Česká Kamenice: Dubský – Mach, Marek, Čvančara, Švanda (53. P. Kozelek) – P. Vaněk, Jírava, Mitruška, Tschakert – Starosta (50. Laub), Šimek (70. J. Kozelek).