Jak hodnotíte podzim?
Jako povedený, v normální hrací době jsme žádný zápas neprohráli. Vlastně se nám herně nepovedly za celý podzim dva poločasy. První poločas v Libouchci a druhý poločas v Jílovém, ale to bylo dané i kvalitou soupeřů, kteří hráli dobře.

V přímém boji o první místo se v Jílovém vybojovaly dva body. Jak cenné jsou pro vás do další fáze soutěže?
Může to hrát v konečném umístění velkou roli, ale oba soupeře čeká na jaře ještě hodně těžkých zápasů.

Hodně jste posílili. Osvědčili se všichni noví hráči?
Tvrdím, že teď máme kvalitnější kádr než loni v krajském přeboru. Každý z nových hráčů nějakou měrou posilou byl, jen u běloruských hráčů je problém v komunikaci a pak nechápou některé taktické věci a důležitost některých zápasů.

Co tréninková morálka? Zlepšila se? V Modré byly tréninky velmi slabé…
Tady je největší posun oproti minulé sezóně, všichni noví hráči chodili trénovat. Účast byla minimálně jedenáct nebo dvanáct a někdy i více lidí, kteří chodili pravidelně.

Myslíte si, že v boji o postup bude vaším sokem pouze Jílové a nikdo další?
Asi to vypadá na nás a Jílové, i když ani Mojžíř není od čela daleko. Ale domnívám se, že opravdu na postup si myslí jen Jílové a Modrá.

Co hráčský kádr, budou tam nějaké změny. A je ještě potřeba posílit?
Víme, kde nás ještě tlačí bota, potřebujeme rychlé a pracovité hráče na kraje. Mám přislíbeno, že dva hráče uděláme. Neodejde asi nikdo, možná jeden hráč, a navíc se vrací do kádru na jaro naplno Lukáš Sýkora.
V kádru je také ex-teplický Dušan Tesařík, který v předešlém angažmá v Modřanech dělal trochu „neplechu".

Jak se vám s ním spolupracuje?
Já ani hráči si na něho nemůžeme vůbec stěžovat, má zkušenosti, chodí trénovat, kondičně nemá problém a v zápasech je vždy mezi nejlepšími. Své si řekne i před zápasem, ale vše jen v pozitivním směru. Takže pro nás opravdu velká posila.

Bylo by pro vás jiné, nepostupové místo, po sezóně zklamáním?
Zklamání by to bylo a pro vedení určitě velké, takže všichni včetně hráčů uděláme, co bude v našich silách, ale je to fotbal a vyhrát nižší soutěž je vždy těžší, než tu vyšší udržet. V tom má Jílové výhodu, tam hráči asi nebudou pod tlakem ohledně postupu jako v Modré.

Co realizační tým? Zůstává vše při starém?
Zatím to vypadá, že realizační tým do jarní části půjde ve stejném složení.