Svěřenci trenéra Aleše Křečka tak stále čekají na první jarní vítězství. Dvě branky vstřelil hostující Markovič, na kterého se chtěli domácí dostatečně připravit. Domácí se v prvním poločase prezentovali pěkným výkonem a dostali se do vedení.

Nejprve v 13. minutě donutil Procházka ke skvělému zákroku čerstvého reprezentanta Vaclíka v brance Viktorie. Aktivita Slovanu přinesla své ovoce. Po straně unikl hostujícím bekům Vlastimil Chod a přesnou ranou překonal gólmana Viktorie. Bohužel radost domácích netrvala dlouho. Pět minut před odchodem do kabin se po akci Markoviče s Maškem ke střele dostal Houžvička a propálil Porcala.

Druhá polovina zápasu začala velmi divoce. Nejprve se ve 49. minutě prosadil kanonýr Markovič, který z voleje využil přihrávku Zapalače. O necelou minutu později fauloval Mojta ve vápně Ježdíka a Varnsdorf dostal nabídku zahrávat pokutový kop. Ten proměnil Vlastimil Chod a srovnal tak na 2:2. Hosté opět udeřili a šli naposledy do vedení. Po dlouhé a přesné rozehrávce brankáře Vaclíka se k míči dostal Miroslav Markovič a podél Porcala dal třetí branku Žižkova. Slovan se nevzdal a šest minut před koncem se dočkal alespoň remízy. Jaroslav Jordák se dostal do vápna hostí a zařídil pro Slovan alespoň jeden bod za remízu 3:3.

SK Slovan Varnsdorf – FK Viktoria Žižkov 3:3 (1:1) Branky: 38. a 51. z penalty Chod, 84. Jordák – 49. a 67. Markovič, 40. Houžvička. ŽK: 4:3. Rozhodčí: Býma – Tacina, Pilný.

Varnsdorf: Porcal – Ježdík, Pimpara, Stehlík, Hozda – Rudnytskyy, Jakobovský (73. Čemba), Kotiš, Jordák - Chod (79. D. Procházka), J. Procházka (62 Klavík).

Připravujeme ohlasy!