Vítězství 3:2 bylo pro Českou Kamenici třetí výhrou na vlastním hřišti nad týmem z Ústecka za poslední čtyři roky. „Pro diváky to byl asi zajímavý zápas. Horší to už bylo pro trenéry," pravil po utkání domácí kouč Pavel Mokráček.

Po bezbrankově zaslouženém prvním poločase se diváci začali bavit až po změně stran. Česká Kamenice se dostala do dvoubrankového vedení. „Pak ale přišlo polevení, to se stane každému. Střekov hrozil ze standardních situací. A právě po nich udeřil," mrzelo Mokráčka. Přitom druhý zásah hostů padl po špatném výběhu brankáře Marka a trefě Lejčka v 90. minutě.

Jenže to nebylo všechno. Střekov chtěl utkání vyhrát a po vyrovnání vrhl všechny síly do útoku. To byla ale chyba. „Hosté ztratili míč, střídající Lehký ho nahrál Mitruškovi, ten ho posunul na Chmelíka, který v nastavení prostřelil brankáře. Myslím si, že to bylo zasloužené vítězství. Jen mě vytočilo, jak hráči naložili 
s brejkovými situacemi," dodal Mokráček.

Česká Kamenice – Střekov 3:2 (0:0)

B: Chmelík 2, Černý – Rohlík, Lejček. R: Krutina. ŽK: 7:4, 80 diváků.

Čes. Kamenice: Marek – J. Kozelek, Čvančara, Tschakert – P. Kozelek (78. P. Vaněk), Mach, Mitruška, Šimek, Chmelík – Černý (90.+3. Matulka), Hodač (88. Lehký).