Nenavázali tak na čtvrtou příčku z minulé sezóny, jedná se o jejich nejhorší umístění v této soutěži za posledních devět let.

V závěrečném klání padl mladý tým Pavla Přibyla v Oldřichově. „Bohužel se utkání nepovedlo mladému brankáři Němcovi, který nás ale v sezóně několikrát podržel. Tentokráte se na něm projevila logicky nezkušenost. Ve druhém poločase jsme byli herně lepší, ale chybělo přesnější zakončení," shrnul utkání děčínský trenér, který po sezóně končí.

„Rozhodl jsem se během jarní části. Jsem rád, že jsme to zachránili," přiznal. „Trenér Přibyl splnil svůj úkol. Udržel soutěž," poznamenal vedoucí klubu Miroslav Tyl.

Už tak mladý tým dle našich informací opustí řada hráčů. Pryč už je Smutný a Florián, odejít má také Gaher, Horáček, nebo Beneš. Drahoňovský navíc skončil. „ I letos bohužel odejde několik kvalitních hráčů. Několik děčínských celků opět „využije" volných přestupů, kdy mateřský klub nemá možnost zabránit odchodu svých hráčů. Celou sezónu jsme odehráli s pěti dorostenci, měli jsme rozhodně nejmladší tým v celé soutěži. Čeká nás stavba nového týmu pod novým trenérem," dodal Tyl.

TJ Oldřichov – FK Junior Děčín 3:1 (2:0)

B: Vebr, Konečný, Hrubý – Přibyl. R: Stupka. ŽK: 2:1. Diváci: 40.

J. Děčín: Němec – Krupička, Stach, Horáček, Jakubec – Lhoták, Betyár (70. Timofij), Gaher, Slykshouski – Přibyl, Meszároš