„Dnes musíme hráče pochválit, jelikož si dali říct a hráli s chutí a nasazením. Dobře kombinovali a využívali brejkové situace, za což byli sedmkrát odměněni," pochvaloval si jeden z domácích trenérů Radek Rangl.

„Všechny góly padly po individuálních chybách. Ve 35. minutě jsme dostali čtvrtý a bylo rozhodnuto. V závěru jsme odpadli fyzicky a dostali další tři góly. Už třetí zápas jsme neskórovali ze hry, na gól se strašně nadřeme. Takhle to dál nejde, někteří kluci musí změnit přístup," zlobil se hostovický lodivod Roman Löffler.

Jílovští zatím udivují ofenzivou, v šesti zápasech nastříleli 21 branek a mají nejlepší útok v soutěži. Vítězství má ale dvě kaňky v podobě zranění.

„Míša Horyna si vykloubil rameno a Jakub Janda si zlomil nos. Všichni doufáme, že se oba dají brzy dohromady a vrátí se co nejdříve na trávník. V dalším kole nás čeká šlágr, kdy hrajeme na hřišti první Brné," dodal závěrem Rangl.

FK Jílové - FK Hostovice 7:1 (4:1)

B: M. Horyna 2, Kurty 2, Just, Florián (PK), Michl - Černohorský (PK). R: Holec. ŽK: 1:3. Diváci: 100.

Jílové: Vosecký - Kořínek, Florián, Reichelt, Huček - Čermák, Just, Drahoňovský, Farkaš - Kurty, M. Horyna (33. Janda, 66. Michl)