Už jen dvě kola zbývají do konce podzimní části fotbalové I. B třídy.

Lídr z České Kamenice doma ztratil dva body za remízu 2:2 s Trnovany. „Je to ztráta. Celý zápas jsme měli územní převahu, ale do šancí se kluci dostávali těžko. Soupeř nečekaně udeřil, když po přímém kopu dorážel Pichner do prázdné branky. Po změně stran jsme rychle vyrovnali, když přímý kop výstavní střelou napálil do branky Švanda. Pak se nám zranil Mitruška, nemohl jsem střídat, takže jsme dohrávali vlastně o deseti, i když zůstal na hřišti. Hosté si přijeli pro bod a urputně ho ubránili. Už dnes nás čeká dohrávka s Povrly. Bude to ale těžké, jelikož budou chybět oba střední záložníci. Jírava má zlomenou ruku, Mitruška natažený sval," prozradil Deníku trenér České Kamenice Pavel Mokráček.
Česká Kamenice – Hvězda Trnovany 1:1 (0:1) B: Švanda – Pichner. R: Červený. ŽK: 1:4. Diváci: 100.
Č. Kamenice: Vaněk – Mach, Marek, Čvančara, Švanda – Dymák (60. Jin. Šimek), Jak. Šimek, Mitruška, Laub – Svoboda 
(46. Štádler), Cempírek.

Na druhé místo poskočilo Horní Podluží. To se celý poločas trápilo na půdě předposledních Trmic, aby nakonec jasně vyhrálo 4:1. „Do utkání jsme vstoupili špatně a bojovný celek domácích nás potrestal první brankou. To nás ale nakoplo a zhruba ve 37. Bulejko vyrovnal. Po změně stran to byl boj, ale Trmice jsme zlomili vedoucí brankou. Pak kluci přidali další dvě trefy 
a my dokráčeli k vysoké výhře. Výsledek je pro nás perfektní," radoval se vedoucí Horního Podluží Stanislav Pavlů.
MSK Trmice – Horní Podluží 1:4 (1:1) B: Šalda – Bulejko 2, Peleška, Hejl. R: Husar. ŽK: 1:0. Diváci: 30.
H. Podluží: Šedivý – Kalista, Herman, Peleška, Hejl – Chaloupecký, Riedel, Bulejko, Dančo – Bandas, Drátovník. Střídali: Sivák, Boštík.

V hokejovou přestřelku se změnil šlágr I. B třídy. Benešov doma v dramatickém utkání udolal 6:5 Chuderov 
a na první Českou Kamenici ztrácí už jen čtyři body. „Byla to divočina. Už jsme vedli 3:0, ale soupeř vždy dotahoval. Pak jsme vedli 6:3, za stavu 6:5 byl navíc vyloučen brankář Mina-řík. Mohlo padnout i více branek. Výhru ale bereme, jsem rád, že se dotahujeme na čelo tabulky," uvedl kouč Benešova Ivan Neliba.
Benešov n. Pl. – Chuderov 6:5 (3:2) B: Meduna 3, Ondrejkovič, Janda II, Kolář – Guttman 2, Řezníček, Vosyka, Gabriel. R: Beneš. ŽK: 3:4. ČK: Minařík (B). Diváci: 80.
Benešov: Minařík – Pařízek, Horvát, Staněk, Neliba – Mysliveček, Ondrejkovič, Kolář, Janda I – Meduna, Janda II. Střídali: Pop, Verbíř, Polanský.

Průměrný výkon podal doma Velký Šenov. Nováček po dvou výhrách prohrál 1:3 
s Hostovicemi. „A přitom jsme začali dobře. Po pěkné kombinaci nás dostal do vedení Nozar. Ale v obraně jsem neměli svůj den. Hosté hráli důrazně a my si s tím nedokázali poradit. Navíc vyrovnání přišlo ve 44. minutě. Ani po změně stran jsme se nezlepšili a v posledních patnácti minutách dvakrát inkasovali," uvedl trenér domácích Jiří Podhora.
Velký Šenov – Hostovice 1:3 (1:1) B: Nozar – Šimáček 3. R: Jirsa. ŽK: 2:2. Diváci: 60.
V. Šenov: Kysela – Schneider, Rubanický, Snášel, Liška – Klofáč (Kříž), Podhora, Čurgali, Krejčí – Tlapák, Nozar (Maier).