„Co nám je platné, že trenér domácích řekne po utkání, že jsme byli lepší, když nevezeme domů ani bod," kroutil hlavou trenér Šluknova Ladislav Čurgali. Hosté přijeli posílení o Očipku z Vilémova. Po trestu již byl i Záruba a z dorostu jel Altman. Chyběl jen Chlan, Moravec a v trestu Vichterey, a tak mužstvo mělo i kvalitní střídačku. První poločas byl průměrný, šancí bylo pramálo.

„I po změně stran jsme byli aktivnější, bohužel však přišla slabá chvilka, a to ve stejné době jako proti Rumburku," smutně pokračoval Čurgali.

O utkání tak rozhodl rohový kop. Přetažený centr vrátil zpět hlavou hráč domácích, první dorážku vyrazil ještě Janda před sebe, ale na druhou již neměl nárok. Střídající Očipka sice přinesl kvalitu, gól ale Šluknov nedal.

„V dalším utkání zajíždíme do Pokratic, kde nepamatuji, že bychom někdy vyhráli. Je načase to změnit a pokusit se získat body. S takovým přístupem k utkání jako v Srbicích musí body už konečně přijít," pevně věří šluknovský kouč.

SOKOL SRBICE - PLASTON ŠLUKNOV 1:0 (0:0)

Branka: Konečný. Rozhodčí: Karasinski. Bez karet. Diváci: 50.

Šluknov: Janda - Horák, Lukáč, Holešovský, Jägr - Šembera (65. Altman), Kirchner, Svoboda, Hajduk (75. Záruba) - Mikula, Kasal (55. Očipka)