Už jen tři kola zbývají do konce I. B třídy. A zástupci okresu Děčín nemají stále nic jistého.

Benešov nad Ploučnicí dlouho statečně bojoval na půdě třetího Střekova B. Nakonec však prohrál 1:2. „Podle mne to bylo remízové utkání. Domácí dostal po rohovém kopu ve druhém poločase do vedení Pešta. Pak ale srovnal Patrik Ondrejkovič. Bohužel bod nám vzal další rohový kop a branka Baráta. Střekov měl vysoké hráče a my na to doplatili. Nyní máme doma Brnou a rádi bychom vyhráli. Soupeř je nebezpečný hlavně doma, venku tak silný není," uvedl trenér Benešova Ivan Neliba.

Benešov je zatím devátý a má na svém kontě 29 bodů.
Střekov B – Benešov n. Pl. 2:1 (0:0) Branky: Pešta, Barát – P. Ondrejkovič. R: Toráč. ŽK: 4:2, 80 diváků.
Benešov: Minařík – Severín, P. Ondrejkovič, Vencl, Staněk – Janda, Kolár, Horvát, Neliba – Polanský, Jäger.

Zbytečné starosti si také přidělává Horní Podluží. To po špatném výkonu prohrálo 1:3 v Povrlech a také nemá vyhráno. Trenérům se zpackané utkání hodnotilo velmi špatně. „Byl to z naší strany opravdu hrozný výkon. Přísnější měřítko snese pouze Božtík, Kalista a také brankář Šedivý. Se špatnou formou se potýkáme už několik zápasů. Nyní nás čeká klíčový zápas se Skoroticemi. Pokud vyhrajeme, záchrana by byla blízko. V opačném případě by to bylo velmi špatné," zklamaně pravil asistent trenéra Čechie Ervin Ludwig.
Čechie je zatím jedenáctá a má 28 bodů.
Povrly – Hor. Podluží 3:1 (2:0) B: Dlouhý 2, Bárta – Kalista. R: Vlašič. ŽK: 6:1. ČK: Sochor (P), 30 diváků.
H. Podluží: Šedivý – Božtík, Peleška (5. Chaloupecký), Hejl, Jakoubě – Fučík, Kalista, Bulejko, Dančo – Riedel, Bandas.

Cenný bod si přivezla Česká Kamenice ze hřiště Chlumce. Přesto je její situace vážná, v Chlumci opět ukázala, kde jí nejvíc tlačí bota – v útoku. „Utkání to bylo vyrovnané, my jsme se soustředili na obranu a chtěli chodit do rychlých brejků. Ovšem na jaře prostě nedáváme góly. Potěšil nás návrat Cempírka, který odehrál dvacet minut. Nyní máme doma Svádov a prostě už musíme vyhrát, jinak to bude špatné," soukal ze sebe brankář České Kamenice Martin Vaněk.
Česká Kamenice je dvanáctá a má na svém kontě 25 bodů.
Chlumec – Č. Kamenice 0:0. R: Jančárek. ŽK: 1:1, 80 diváků.
Č. Kamenice: M. Vaněk – Kozelek, T. Marek, Čvančara, Švanda –  Dymák, Jahelka, Mitruška, Laub – Jírava, Štádler. Střídal: Cempírek.