Vilémov se vydal do Turnova, kde sehrál přípravu proti diviznímu FK Přepeře. Hlavně díky druhému poločasu padli svěřenci Františka Dužára 2:6. „Domácí byli v prvním poločase více na míči. My zase hrozili z brejkových situací,“ hodnotil úvodní dějství vilémovský manažer Libor Sklenář.

Po změně stran ale domácí přidali a nasázeli hostům čtyři branky. Přitom ještě čtvrt hodiny před koncem to bylo 2:1. „Posledních patnáct minut to byla v podání domácích smršť. Domácí byli hodně efektivní, ale na druhou stranu mají velmi kvalitní mužstvo,“ dodal Libor Sklenář.

Jílové hrálo v České Lípě,v souboji dvou účastníků krajského přeboru se zrodila remíza 2:2. „Nejprve jsem si říkal, že to bylo zasloužené, ale nakonec jsme měli asi vyhrát. Ale opět se projevila naše podzimní bolest – neproměňování šancí. Klidně ten zápas mohl dopadnout třeba 7:3 pro nás,“ litoval jílovský kouč Pavel Salava.

„Začali jsme trénovat 16. ledna, teď sice máme o víkendu volno, ale pak bychom měli každý víkend sehrát dobrý přátelský zápas. Na zkoušku tu máme dva hráče, ale nebudu konkrétní, protože je to vše v jednání,“ uzavřel vše Salava.

A právě Česká Lípa bude v sobotu 26. ledna od 15 hodin hostit Vilémov.