Obrovské vedro, ale i dobrá nálada provázely ve Šluknově tradiční turnaj v malé kopané.

O to více radosti bylo po skončení celého klání, jelikož vítězem 10. ročníku Memoriálu Slávy Novotného se stal domácí celek REPRE Šluknov.

„Celkem jsme tu měli osmnáct týmů ze Šluknova a okolí," podotkl jeden z organizátorů Ladislav Čurgali. Druhá nakonec skončila Bílá vdova, třetí místo brala Nulová šance a nepopulární brambora zbyla na celek Do pohůdky.

TÝM REPRE ŠLUKNOV vyhrál Memoriál Slávy Novotného.Zdroj: Dušan Blanár„Velké poděkování patří všem, kteří takto náročnou akci pomohli organizovat, děkujeme také všem sponzorům. Dále děkujeme kvalitním rozhodčím a všem hráčům, kteří ve velkém vedru podali stoprocentní výkon. Všichni si to užili a díky férové hře turnaj proběhl bez vážnějšího zranění. Většina se přesunula do zámeckého parku, kde se konají tradiční Šluknovské slavnosti," konstatoval Čurgali.

Nezapomnělo se ani na nejlepší jednotlivce. Nejlepším rozhodčím byl vyhlášen Jaroslav Jirsák, cenu pro nejužitečnějšího hráče si odnesl Ladislav Čmugr (Novotňáci). Cenu pro nejlepšího brankáře si vychytal Jiří Vosecký (Nulová šance). A konečně nejlepším střelcem byl vyhlášen Jakub Dobeš (REPRE Šluknov).

„Jsme rádi, že turnajový titul zůstal ve Šluknově. Všichni už se moc těšíme na další, v pořadí už 11. ročník," dodal Ladislav Čurgali.