Ročník 2007, který hraje pod vedením trenérů Rostislava Donáta a Aleše Březiny, vyhráli turnaj ve Spořicích. A velmi suverénním způsobem. Postupně si poradili s těmito celky – FK Ostrov 2:0, SK Královské Poříčí 4:0, LoKo Karlovy Vary 3:2, SK Ervěnice 3:0, 1. SK Karlovy Vary 1:0 a FK Bílina 2:0.

V průběhu turnaje děčínské fotbalové naděje nepoznaly hořkost porážky a zaslouženě si při vyhlášení výsledků došly pro pohár za první místo. Dalším oceněním bylo vyhlášení Aleše Březiny jako nejlepšího střelce turnaje s deseti přesnými zásahy.

„První místo na turnaji bylo zcela zasloužené. Kluci celý turnaj předváděli koncentrované výkony a zápasy si moc užívali. Když to vezmeme, tak jsme inkasovali branky pouze v jednom zápase," pochvaloval si trenér Rostislav Donát. „Ve všech zápasech jsme ukazovali naši technickou vyspělost, především pak v soubojích jeden na jednoho. Ale všichni víme, že nikdo se sám neporazí. Kluci ukázali ale obrovskou chuť něco dokázat a proto na turnaji takto uspěli," dodal kouč Aleš Březina.

Toto nebyl jediný úspěch tohoto týmu. Z turnaje v Roudnici FAPV Děčín odvezla ocenění za třetí místo a bronzové medaile.

Sestava FAPV Děčín U10: Čebiš - Březina, Donát, Hanzálius, Chvoka, Jelínek, Jirásek a Mataj.