Sympatický výkon hostů nakonec nestačil, domácí vyhráli 4:1.

Trenér Pavel Horáček musel oželet Demčenka (disciplinární trest), Šindeláře (nemoc) a Stacha (dovolená). „V sestavě se objevil jak Čapek, tak i Barilla. Oba máme na střídavé starty. V základu se také objevilo několik mladých hráčů," doplnil vše děčínský kouč.

V prvním poločase byli domácí, v jejichž sestavě nastoupil například ex-ústecký Džuban, mírně lepším celkem. Do vedení je dostal Heřman. Posila z Modlan se krásně trefila přímo z voleje. „Ale této akci předcházel jasný faul na Horáčka," zlobil se hostující trenér. Pak ještě Smutného zachránila horní tyč.

Po změně stran Junior stále kousal, a po Murdychově akci vyrovnal mazácky Gaher. „Zdálo se, že domácí odpadnou fyzicky. Jenže pak Sedlák napálil trestný kop do Folprechta a míč zapadl do šibenice," smutně pravil Horáček.

Hosté otevřeli hru a Blažek s Heřmanem je ještě dvakrát vytrestali. Vzhledem k průběhu hry to byla pro mladý děčínský celek krutá porážka. „Je to škoda, domácí byli lepší, ale myslím si, že čtyři branky jsme tu dostat nemuseli," dodal Horáček.

TJ PROBOŠTOV - FK JUNIOR DĚČÍN 4:1 (1:0)

Branky: Heřman 2, J. Blažek, Sedlák – Gaher. R: Prágl. Diváci: 360.
FK Junior: Smutný – Mottl, 
Čapek, Folprecht, Horáček – Šmalcl, Gaher, Bárta, Hadrava – Barilla, Murdych. Střídali: Broum, Michalec, Doubek.