„Hráli jsme dobře a potěšili diváky. Byla to zasloužená výhra, sebevědomé hosty jsme pěkně vyprovodili,“ usmíval se spokojený manažer Libor Sklenář.

První poločas nabídl poměrně pohledný fotbal. „Diváci se nenudili, hrálo se na polovině Bíliny. Ta ale podnikala nebezpečné protiútoky. Z našich šancí se ujala jediná,“ vzpomíná Sklenář na patnáctou minutu, kdy se hlavičkou trefil Kurel.

Po změně stran rozhodly dvě branky během tří minut. V 53. minutě si na střílený centr Havla počkal stoper Jirchář. A právě za tři minuty unikl Ruszó, který proměnil svůj samostatný nájezd.

„To byla naše převaha výrazná. Hosté se jen bránili, aby se neodvezli ještě větší debakl,“ pokračoval Sklenář.

Minutu před koncem využil chyby v rozehrávce Kučera, který uzavřel na konečných 4:0. „Všichni fanoušci byli moc a moc spokojeni, což se projevilo i v závěrečné děkovačce. Určitě je to i dobrá pozvánka na přátelský zápas doma s druholigovým Varnsdorfem, který se hraje ve středu od 17.30,“ dodal spokojený manažer Vilémova.

V dalším kole jede Vilémov na půdu soupeře, představí s v Brné.

Stap Tratec Vilémov – FK Bílina 4:0 (1:0)

Branky: Kurel st., Jirchář, Ruszó, Kučera. Rozhodčí: Míč. ŽK: 5:2. Diváci: 160.

Vilémov: Vaňák – Vomáčka, Jirchář, Vavroušek, Jindřich – Čonka (63. Kopřiva), Pilko, Havel, Kučera – Kurel st. (70. Smejkal), Ruszó